UMETNA INTELIGENCA MED OGLASI

Adverta AdCan.si

Oglasi, ki vidijo in resnično pomagajo pri prodaji. Rešitev je idealna tako za trgovce, kot tudi proizvajalce. Možnost centralnega upravljanja.
Zamislite si trgovino, kjer trgovske police prepoznajo vaše namere, vas usmerjajo, pomagajo pri nakupovanju, vas opozarjajo na prodajne akcije in vam pomagajo, da prihranite več?

Rezultati takšnega nakupovanja so zadovoljen trgovec, zadovoljen kupec in zadovoljen proizvajalec.

Podatki pridobljeni med takšnim nakupom, pa so neprecenljivo izhodišče za načrtovanje novih prodajnih akcij. Sistem testno že deluje v ribiški trgovini Trofeja v Mariboru.

100% brand safty.
Komu je AdCan.si oglaševanje namenjeno:

  1. Proizvajalci
  2. Trgovci
  3. Analitiki (zagotavljanje marketinškega miksa)
  4. Najpomembnejši: kupci
Namestitev sistemaAdCan.si je hitra in enostavna in od potrošnikov ne zahteva nobenih aktivnosti (beaconi potrebujejo vklopljen Bluetooth, za QR kodo potrebujemo pametni telefon in ustrezno aplikacijo, indor GPS – GPS v zaprtih prostorih zahteva namestitev drage in nepreverjene opreme, poleg tega pa ne omogoča vseh funkcionalnosti, ki izhajajo iz prepoznave obrazov). Ker hardver ni ključna komponenta sistema AdCan.si, programski del obeta nebroj razvojnih možnosti.
Cilji projekta:

  • Večja prodaja.
  • Podrobnejša in učinkovitejša statistika.
  • Centralno upravljanje prodajnih akcij.
  • Cenovno ugoden in nadgradljiv sistem.
  • Razširiti digitalni miks Adverte (videu in spletu dodati interaktivnost in multimedio).
100% brand safty.
100% brand safty.

Spoznajmo se …

Če želite prodajo, ali svoje produkte, dvigniti na višjo raven, nas pokličite in z veseljem se dogovorimo za predstavitev ter morebitno implementacijo.

Testna prijava v sistem: AdCan.si